119-2024 Bisiklet Bülteni Ocak-2024

119-2024

Herkes İçin Bisiklet Podcast “Bisiklet Bülteni”

4 yıla yaklaşan yayın hayatımızın yeni bir noktasındayız. Podcast’imizde yayınlanan düzenli programların yanı sıra bisikletin güncel halinin ele alınacağı, ülkemizdeki bisiklet gelişmelerinin işleneceği bir bisiklet bültenine başlıyoruz.

Ülkemizde trafik ve bisikletle ilgili gündemi yakalama ve dinleyicileri sosyal sorumluluk kapsamında bilinçlendirme amacı taşıyan bültenimizde sizlerin sesinden, bizlerden haberlere , duyurulara ve çağrılara yer vermeyi planlıyoruz.

İlgili ay içerisindeki takviminizdeki gelişmeleri, bisiklet severlere iletmek istediğiniz bireysel veya grubunuza ait duyuru ve çağrıları , trafik raporlarını, sektördeki yenilikleri, teknolojik gelişmeleri, önemli sosyal aktiviteleri, sosyal organizasyonları, kritik buluşmalar gibi çok çeşitli konularda oluşturacağımız sesli bisiklet bülteninin uzun soluklu olabilmesini hedefliyor, sizlerin de katkılarını bekliyoruz.

Nasıl katkı vereceğinizi öğrenmek ve daha fazla bilgi almak için bize web sayfamızdan veya sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

Şimdi gelin Ocak ayı bülteninin hazırlanmasına katkı veren herkese teşekkür edelim ve ilk bültenimize başlayalım…

Bülten İçeriği ; 

  • Doğanay Güzelgün Davası Basın Açıklaması – Koray Al
  • Adana Ceyhan Bisiklet Evi – Burçin Tarhan
  • UCI Elit Bisiklette Ağırlık Sınırı – Barış Topçu
  • Patronsuz Kuryelik – Samet Aksuoğlu
  • MOBIX ve Bisikoop İşbirliği – Uygar Erkuş

Lookin For a Foreign Cyclist Episodes?

app download
Become a patron at Patreon!