106-2023 Power Nap – Güç Uykusu

106-2023

Herkes İçin Bisiklet Podcast’den tüm dinleyicilerimize merhaba!

Yine yepyeni bir bölümle beraberiz. Ağustos sıcaklarının bastırdığı ve biz bisiklet severleri bunalttığı şu günlerde bisiklet binişleri sonrası uygulayabileceğiniz bir dinlenme metodunu size aktarmak, anlatmak istedim.

Power Napping yani Güç Uykusu veya şekerleme olarak da adlandırabileceğimiz bu kısa süreli toparlanma ve uyuma metodunun oldukça işinize yarayacağını ümit ediyorum.

Ağustos ayı hediye kitap ve dergileri ;

Bu ayki hediye kitabımız İrfan Türetgen hocamızın kaleminden imzalı “Ustasından Üstesinden” kitabı. Performans binicilerinin kaçırmaması ve mutlaka okuması gereken kitabı podcast’imizin çeşitli bölümlerine kitap kazanma anonsu olarak yerleştirdik. 

Bu ay da 4 adet Cyclist Türkiye dergisi podcast’in çeşitli bölümlerinde dergi kazanma anonsu olarak yer alacak. Bu anonsları duyduğunuzda web sayfamıza girerek teslimat bilgileriniz doldurmanız yeterli, derginiz en kısa sürede adresinize ücretsiz olarak gönderilecektir.

Herkese bol şans!  

Programımıza Mustafa Aksoy’un kaleme almış olduğu “Khan Tengri” kitap tanıtımı ile başlıyoruz, sonrasında Güç uykusu konusunu işleyerek devam edeceğiz.

Bölüm Destekçilerimiz ;

Cyclist Türkiye Dergisi – Bisikletli konularının dolu dolu işlendiği Cyclist Türkiye dergisine abone olmak için ; https://www.cyclistmag.com.tr

ve

tabi ki siz değerli destekçilerimiz!

Siz de podcast yayınlarımızın devamı için bizi bi kahve ile desteklemek isterseniz web sayfamız üzerinden destek olabilirsiniz ; https://www.herkesicinbisikletpodcast.com/destek-olun/

Podcastimiz başlıyor…

Lookin For a Foreign Cyclist Episodes?

app download
Become a patron at Patreon!