118-2024 Bisiklet ve Sanat – Burak Erim

118-2024

Yeni yılın ilk programından tüm dinleyicilerimize merhaba,

2024’ün sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileyerek başlayalım. Yeni yılda daha çok bisiklete bineceğimiz, daha çok hareket ederek hayatlarımıza renk katacağımız, eşimizi dostumuzu da bu mutluluğa ortak edeceğimiz aydınlık, adaletli, birlik ve beraberlik içinde güzel günlerimizin olması dileyelim.

Bu programımızda ressam Burak Erim ile beraberiz. Burak hocamla Bisiklet ve Sanat üzerine konuşacağız ve eserleri hakkında merak ettiklerimizi soracağız. Bu keyifli sohbete başlamadan önce İrfan Türetgen hocamızın kaleminden yayınlanmış olan “Ustasından Üstesinden” kitap tanıtımına kulak vereceğiz.

Başlamadan Ocak ayı hediyelerimizden bahsetmeden de geçmeyelim. Her zaman olduğu gibi Ocak ayında da 4 adet Cyclist Türkiye Dergisi, bisikletli kitaplar ve MOBX Token’ları podcast’in çeşitli bölümlerinde hediye kazanma anonsu şeklinde yer alacak.

Yeni yılla beraber sizlere bir de sürprizimiz var. Bisiklet Kulübü’nün yayınlamış olduğu 2024 Bisiklet Takvimleri de Ocak ayı içinde dergilerle beraber kazanan dinleyicilerimize hediye olarak gönderilecek. Bisiklet kulübüne bu destekleri için çok teşekkür ederiz. Tüm dinleyicilerimizi de Bisiklet kulübünün sosyal medya hesaplarını takip etmeye ve bisiklet üzerine çok çeşitli ve güncel konuları dolu dolu işledikleri web sayfalarına göz atmaya davet ediyoruz.

Bisiklet Kulübü ;

Web ; https://www.bisikletkulubu.com

Instagram ; https://www.instagram.com/bisikletkulubu_/

X ; https://twitter.com/bisikletkulubu_

Facebook ; https://www.facebook.com/profile.php?id=100091837698931

Burak Erim;

https://www.instagram.com/burakerimm/ 

“Mesafe” Resim Sergisi Kataloğu ;  https://www.herkesicinbisikletpodcast.com/dokumanlar/Burak-Erim-Katalog.pdf

Lookin For a Foreign Cyclist Episodes?

app download
Become a patron at Patreon!