065-2022 E-Bisiklet 102 – Deniz Alpagut

065-2022

Podcast’imiz 2 yaşında!

1 Temmuz 2020’de merhaba diyerek başladığımız yayın hayatımızın bugün 2’nci yılını kutluyoruz.

Bu süreçte yayınladığımız 65 bölümde 35 konuğu programlarımızda ağırladık ve toplam 28 saati aşan program kaydı gerçekleştirdik. Bu 2 yıl boyunca çeşitli podcast platformlarında toplam 1051 takipçiye ulaştık ve 20.000’i aşan dinlenme sayısı ile yayın hayatımıza hız kesmeden devam etmeye çalışmaktayız.

Programlarımızı takip ederek dinleyen, sosyal medya üzerinden beğeni ve paylaşımlar yaparak bizi manevi olarak destekleyen siz dinleyicilerimize bu sürece katkı verdiğiniz için teşekkür ederiz.

Bu süreçte bizi Patreon.com üzerinden bir kahve ile destekleyen ve geçmişte maddi katkı sağlamış olan destekçilerimize, bize kitap desteğinde bulunan yazarlar, yayınevleri ve gruplara ve tabi ki dergi desteğinde bulunan Cyclist Türkiye Dergisine çok teşekkür ederiz.

Temmuz 2022 itibariyle bizi maddi olarak desteklemeye devam eden 12 destekçimize ayrıca teşekkürlerimizi sunarız. İyi ki varsınız!

Gelelim 65’inci bölümümüze ; Elektrikli bisikletleri işlediğimiz program dizimize devam ediyoruz. Deniz Alpagut ile başlamış olduğumuz E-Bisiklet programının 2’nci bölümü ile devam edeceğiz. Deniz bize yine çok değerli bilgi ve tecrübelerini aktaracak.

Herkes için bisiklet başlıyor…

Lookin For a Foreign Cyclist Episodes?

app download
Become a patron at Patreon!